Plug-ins για το Sony Vegas


Το Sony Vegas είναι ένα από τα καλύτερα video editing software που υπάρχουν για αρκετό καιρό στον χώρο της τεχνολογίας. Υπάρχουν πολλαπλά βίντεο στο Youtube, σχετικά με tutorials, montages, ταινίες και άλλα πολλά. 

Δυστυχώς όμως για να έχουμε τα καλύτερα εφέ στην εικόνα μας δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μόνο τα default plug-ins που έχει το Sony Vegas. Το πρόβλημα είναι ότι τα περισσότερα tutorials στο Youtube κι άλλα websites τα reference links που έχουν για το plug-in που έχουν χρησιμοποιήσει μας στέλνει σε κάποια σελίδα που είτε θα πρέπει να το αγοράσουμε ή να ολοκληρώσουμε κάποια surveys για να το κατεβάσουμε στον υπολογιστή μας.

Μετά από πολύ προσωπικό ψάξιμο έκατσα με βρήκα ο ίδιος μερικές ιστοσελίδες που είναι free στο κατέβασμα αυτών των plug-ins:

eugenia.queru.com/2010/12/27/vintage-look-with-sony-vegas/
krotoflik.com/#/sony-vegas-presets/4549215749
vegasaur.com/free-tools

Unknown

CGK is the a blogger, author, teacher and tech enthusiast. In addition being the founder of this website, CGK is also an interactive and a web/graphics-designer with 5 years of experience who is availiable for freelance or full-time work.

No comments:

Post a Comment