CCleaner: Εξτρα καθαρισμος του υπολογιστη


Κάθε φορά που αποφασίζουμε ή μας ζητά το Antivirus να κάνουμε έναν γενικό καθαρισμό του δίσκου μας στον υπολογιστή, το ερώτημα είναι εάν όντως το Antivirus κάνει καθαρισμό ή απλά διαγράφη τα αρχεία που "νομίζει" ότι είναι βλαβερά για την λειτουργία του υπολογιστή μας. 

Πλέον στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλοί ιοί υπολογιστών και trojans που προέρχονται από κάποιο βίντεο ή Link που κάνουμε για να κατεβάζουμε αρχεία στον υπολογιστή χωρίς να έχουμε γνώση οι ίδιοι ότι στέλνουμε data μέσω cookies κτλ. Τα antivirus δεν μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά οπότε σε αυτήν την περίπτωση τι κάνουμε; 

Ένα από τα καλύτερα utils προγράμματα είναι το CCleaner. Είναι από τα πιο εύκολα στη χρήση του και με πολλές επιλογές σε σχέση με το antivirus που έχει ο καθένας μας. 


Εκτός από την δυνατότητα να γίνει ένας "καθαρισμός" του λογισμικού μας, έχουμε την επιλογή και κάνουμε εξίσου καθαρισμό προγράμματων ή και το registry. Ο χρόνος ταχύτητας είναι αρκετά γρήγορος (από πλευράς μου τουλάχιστον) και δεν παραλύπτει κανένα αρχείο. 

Πραγματικά είναι από τα καλύτερα που έχω χρησιμοποιήσει και σας συνιστώ να το έχετε και εσείς στον υπολογιστή σας.
   

Unknown

CGK is the a blogger, author, teacher and tech enthusiast. In addition being the founder of this website, CGK is also an interactive and a web/graphics-designer with 5 years of experience who is availiable for freelance or full-time work.

No comments:

Post a Comment