Bandicam: Τα καλυτερα settings για editing στο Sony Vegas


Ένα από τα καλύτερα και πιο εύκολα στη χρήση τους για video recording είναι το bandicam. Πολλοί χρήστες, το χρησιμοποιούν για gaming, desktop record κτλ. στα βίντεο τους. Για το editing όμως στο θέμα των gaming μετά το update στο Youtube χρειάζονται τα βίντεο για gaming να τρέχουν στην καλύτερη ανάλυση (1080HD 60FPS) εάν θέλουν οι κάτοχοι των βίντεο να έχουν τα περισσότερα views. 

Ο καλύτερος τρόπος για το editing στο πρόγραμμα Sony Vegas είναι η μορφή του αρχείου να είναι σε .MP4 . Απλά επιλέξτε στο πρόγραμμα bandicam Video > Settings και βάλτε τα settings όπως φαίνονται και στην παρακάτω εικόνα. 


Στο πλαίσιο των FPS εάν από 30 το αλλάξετε σε 60, να ξέρετε ότι δεν θα έχετε την καλύτερη ανάλυση εξαιτίας του rendering του επεξεργαστή σας. Δοκιμάστε σε 60 και εάν δείτε ότι στο gameplay σας έχετε "lag" κατεβάστε τα FPS του προγράμματος Bandicam στα 30.  

Ένα τελευταίο tip για το πρόγραμμα Bandicam. Στη Free έκδοση του προγράμματος στο βίντεο σας θα έχει στο πάνω μέρος του βίντεου σας, το URL της ιστοσελίδας του προγράμματος εάν θέλετε να το αφαιρέσετε θα πρέπει ή να το αγοράσετε ή να βρείτε υπό δικιά σας ευθύνη κάποιο crack στο διαδίκτυο (Με την αγορά του προιόντος έχετε την δυνατότητα εγγραφής άνω των 10 λεπτών).

Unknown

CGK is the a blogger, author, teacher and tech enthusiast. In addition being the founder of this website, CGK is also an interactive and a web/graphics-designer with 5 years of experience who is availiable for freelance or full-time work.

No comments:

Post a Comment